У «Народному фронті» закликають Уряд негайно провести спільне засідання зі Світовим банком і ЄБРР щодо «Укртрансгазу»
понеділок, 19 вересня 2016, 13:52

Представники «Народного фронту» закликають Уряд терміново провести спільне засідання Кабінету Міністрів зі Світовим банком, ЄБРР, Енергетичним співтовариством і «Нафтогазом» для забезпечення виконання умов Третього енергетичного пакету та остаточно скасувати рішення Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про передачу в управління міністерству ПАТ «Укртрансгаз».

Про це заявила народний депутат України від «Народного фронту» і член Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська.

«Уряд має негайно організувати та провести спільне засідання Кабінету Міністрів за участю представників ЄБРР, Світового банку і керівництва НАК «Нафтогаз України». Ситуація, що склалася із «Укртрансгазом» – це реальна загроза енергетичній незалежності України. Такі рішення можуть поставити під загрозу забезпечення опалювального сезону», - заявляє народний депутат. 

«Рішення Мінекономіки вже викликало серйозні запитання до України з боку наших партнерів. Спільне засідання із західними партнерами потрібне для того, щоб привести ситуацію у відповідність до Третього енергопакету й продовжити реорганізацію «Нафтогазу». Окрім того, важливо без проблем пройти опалювальний сезон», - додала Наталія Кацер-Бучковська.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua