Арсеній Яценюк – членам Уряду: У нас із вами марафон. Щоб його пробігти, треба мати хорошу форму (відео)
понеділок, 27 липня 2015, 16:52

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк високо оцінив роботу Міністра фінансів України Наталії Яресько, міністерств та Уряду. «На плечі Міністра фінансів країни звалилося те, що жоден міністр фінансів ніколи не отримував. Такого тягаря і такої складної ситуації немає в жодній країні європейського континенту», - підкреслив він на засіданні колегії Мінфіну в понеділок, 27 липня.

«Ми з Президентом проводимо разом реформи. І в цих реформах мені допомагає Міністр фінансів України Наталка Яресько, яка проявила себе так, що я би хотів, щоб не просто вся Україна, а весь світ сьогодні аплодував Наталці», - наголосив він.

Він звернувся до присутніх на колегії, зазначивши, що у проведенні реформ в країні Прем’єр-міністру допомагає все Міністерство фінансів, Державна фіскальна служба, Держфінмоніторинг, Державне казначейство і Державна фінансова інспекція: «Кожен з вас, мені в проведенні реформ допомагає кожен міністр нашого Уряду. Хтось краще, хтось гірше, але кожен робить свою частину роботи».

Глава Уряду закликав міністрів не зупинятися, спокійно сприймати критику, процитувавши Президента США Барака Обаму: «Я тут категорично з ним погоджуюся в тому, що це нормальний процес, що в демократичній країні завжди критикують Уряд. І скільки б ти добре не зробив, на наступний день тебе все одно будуть критикувати. Так влаштована демократія, така в неї формула. Це нам дає можливість бути тільки сильнішими, ефективнішими, і не просто йти, а пробігати будь-які дистанції, чи то стаєрські, чи то марафонські».

«Кожен біжить свою дистанцію, але всі біжимо однією дорогою. Деякі на цьому шляху можуть заблукати, дехто може змучитись – допоможіть їм. Якщо вони не готові самі собі допомагати, ми побіжимо далі», - зазначив лідер «Народного фронту». 

Він висловив упевненість: «У нас все вийде».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua