Сьогодні кордон західної цивілізації починається з українських рубежів, - Олександр Турчинов
вівторок, 30 квітня 2019, 08:30

Вітання Секретаря РНБО України з нагоди Дня прикордонника

Щиро вітаю усіх вартових державних рубежів!

В усі часи міцний кордон був одним з ключових елементів безпеки держави. Сьогодні кордон західної цивілізації починається з українського кордону. І вартові переднього краю оборони героїчно і самовіддано виконують усі завдання, які визначив Український народ і керівництво держави, боронять її незалежність і суверенітет, спокій громадян.

У важкий і небезпечний час, коли ворог загрожував самому існуванню нашої країни, прикордонники першими прийняли на себе удар на сході. Багато з тих, хто зупиняв ворожу навалу, не повернулися додому, віддавши своє життя за незалежність України. Вічна слава героям, які віддали найцінніше - життя, захищаючи Батьківщину!

Державна прикордонна служба надійно захищає Україну не лише на фронті. Ви відіграєте одну з ключових ролей у реалізації наших євроінтеграційних прагнень, виконуючи завдання із формування нового обличчя українського кордону та запровадження сучасної моделі державного управління у сфері прикордонної діяльності – інтегрованого управління кордонами.

Поглиблення співробітництва з прикордонними органами країн-членів Європейського Союзу, держав Чорноморського та Балтійського регіонів, Сполучених Штатів Америки, а також з міжнародними правоохоронними організаціями, є свідченням вагомого внеску України  у забезпечення міжнародної та регіональної безпеки, у боротьбу з транснаціональною та транскордонною злочинністю.

Попереду відновлення територіальної цілісності та суверенітету України, звільнення від окупації Донбасу та повернення Криму, і прикордонне відомство має виняткове значення для реалізації цих завдань. Держава і надалі докладатиме зусиль до підвищення його спроможності ефективно протистояти викликам і загрозам на державному кордоні.

Бажаю вам міцного здоров'я, мужності та відваги, миру та спокою на нашій українській землі! Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Слава Україні!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua