У парламенті діє широка опозиція за участі соратників Януковича, - Андрій Помазанов (відео)
середа, 11 травня 2016, 12:10

Сьогодні можна говорити про створення в парламенті широкої опозиції, коли колишні представники парламентської коаліції разом з "регіоналами" відмовляються підтримувати необхідні країні закони.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у вівторок в ефірі одного з телеканалів.

Коментуючи заяву лідера фракції Радикальної партії про нібито створення широкої коаліції за участі колишніх "регіоналів", Андрій Помазанов, зокрема, зазначив: "Коли Олег Ляшко говорить, що нібито існує широка коаліція з "регіоналами", то я вважаю, що все навпаки – є широка опозиція: радикали з "регіоналами" не голосують за законопроекти, потрібні державі, не підтримують урядові ініціативи".

"Зараз настав час для припинення таких популістичних випадів та викликів, оскільки треба об’єднатися й голосувати", - наголосив Андрій Помазанов.

"Ми, як представники "Народного фронту", неодноразово зазначали, що Арсеній Яценюк пішов добровільно, ми віддали повноваження Блоку Петра Порошенка і ми всіляко будемо підтримувати їхні ініціативи", - наголосив народний депутат.

Він також позитивно оцінив роботу Голови Верховної Ради Андрія Парубія.

"Хочу відзначити неперевершену, як на мій погляд, роботу Андрія Парубія, оскільки він сьогодні абсолютно професійно і чітко проводив парламентське засідання, хоча у нас було лише дві години і мало місце блокування парламентської трибуни", - зазначив представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua