У парламенті в рамках години запитань до Уряду відбувається звіт Кабінету Міністрів за рік роботи (відео)
п’ятниця, 11 грудня 2015, 10:39

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк  разом із усім складом Кабінету Міністрів в рамках години запитань до Уряду звітують  у Верховній Раді України про результати роботи за рік.

Арсеній Яценюк нагадав, що рік тому проєвропейська українська коаліція підписала коаліційну угоду: «Тоді нас було п’ять проєвропейських партій, які взяли на себе відповідальність за долю країни. Протягом цього року ми багато що зробили. Протягом цього року нам багато що вдалося. Але нам ще треба спільно набагато більше всім зробити».

«Під аплодисменти і з посмішками всі п’ять партій коаліції формували цей Уряд, покладали на нього відповідальність. І український народ покладав і покладає відповідальність на всіх законно обраних народних депутатів України», - підкреслив він.

Уряд завжди сповідував наступну політику, підкреслив він: «Все, що добре, - це заслуга народних депутатів України. Все, що погано, - це відповідальність персонально Прем'єр-міністра»: «Але ми зробили багато для нашої країни».

Глава Уряду висловив вдячність фракціям коаліції та народним депутатам за ухвалення в парламенті складних рішень: «Усі наші успіхи – це наші спільні успіхи. І незважаючи на доволі складну політичну ситуацію в стінах українського парламенту, від імені Уряду я хочу подякувати кожній фракції коаліції, в першу чергу «Народному фронту», Блоку Петра Порошенка, «Самопомочі», «Батьківщині» і навіть фракції, яка залишила коаліцію, це Радикальна партія, за те, що ви підтримували ініціативи Уряду. А також окремим народним депутатам України. Я усвідомлюю, які складні рішення нам треба було приймати».

Під час звіту, зазначив Арсеній Яценюк, важливо також зупинитися на тому, «який порядок денний необхідний на 2016 рік».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua