У проекті Державного бюджету на 2017 рік враховані ініціативи "Народного фронту", - Максим Бурбак (відео)
середа, 19 жовтня 2016, 12:02

У проекті Державного бюджету на 2017 рік враховані ініціативи "Народного фронту", наголосив керівник фракції Максим Бурбак під час спілкування з представниками ЗМІ в парламенті.

"У проекті бюджету 2017 року перебачені всі ініціативи "Народного фронту". Це, по-перше, фінансування підвищення обороноздатності на рівні не менше 5% ВВП. Передбачена сума понад 129 млрд гривень - це те, що запровадив Уряд Яценюка і воно продовжується.  Це - підвищення зарплатні нашим військовослужбовцям, переатестованим поліціянтам. Це - реформа освіти. Бюджетом передбачається підвищення зарплатні педагогічним працівникам на 30%", - наголосив Максим Бурбак.

Він також зазначив, що наступного року в бюджеті також враховано збільшення фінансування на будівництво і ремонт доріг. "Ми проголосували в першому читанні за відновлення роботи спеціального дорожнього фонду. І наступного року буде збільшено фінансування будівництва доріг - це те, що робив Уряд Яценюка і продовжує цей Уряд", - підкреслив керівник фракції.

Він також наголосив, що в бюджеті наступного року збережено фінансування системи субсидій, яка була запроваджена 2 роки тому Урядом під керівництвом Арсенія Яценюка. "І цього року, і наступного передбачено фінансування субсидій. Всі наші громадяни, в яких сума за комунальні послуги  перевищує 15% доходу, вони отримують субсдію і захист держави", - наголосив Максим Бурбак. 

Керівник фракції додав, що вчора Прем'єр-міністр підтримав ініціативу "Народного фронту" щодо запровадження розстрочки платежів на 12 місяців для громадян, які не отримали чи не оформлювати субсидій. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua