У разі відмови ухвалити закон про спецконфіскацію «Народний фронт» блокуватиме трибуну, - Юрій Береза (відео)
середа, 16 березня 2016, 11:17

Заступник голови фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Юрій Береза в середу, 16 березня, закликав депутатів ухвалити законопроект про спецконфіскації та заявив, що у випадку відсутності підтримки документу в сесійній залі фракція «Народного фронту» блокуватиме трибуну.

«Я закликаю всіх членів коаліції, всіх небайдужих, всіх, хто не голосував за диктаторські закони, - ухвалити  законопроект №4057», - звернувся до парламентаріїв Юрій Береза.

За його словами, ухвалення закону про спецконфіскації, який дозволить спрямувати два мільярди доларів, заарештованих на рахунках Януковича, на переозброєння Збройних Сил, це питання виживання нашої армії, це питання виживання української держави. «Ніхто не принесе мир на нашу землю – тільки ми з сильною армією, з сильним народом зможемо перемогти окупанта», - наголосив представник «Народного фронту».

«Тому звертаюся ще раз до вас, шановні керівники Верховної Ради: прошу вас поставити на голосування законопроект №4057 у четвер. У разі відмови ухвалити цей закон фракція «Народний фронт» гарантує, що цю трибуну буде заблоковано», - підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua