У Ризі триває зустріч Глав урядів Балтії та України
четвер, 5 листопада 2015, 18:19

Прем’єр-міністр України, лідер «Народногофронту» Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Латвійській Республіці, куди прибув на запрошення своєї латвійської колеги Лаймдоти Страуюма.

У рамках візиту відбувається перша в зовнішньополітичній практиці спільна зустріч керівників урядів України і Балтійських держав - Прем’єр-міністрів Арсенія Яценюка, Лаймдоти Страуюма (Латвія), Альгірдаса Буткявічюса (Литва) та Тааві Рийваса (Естонія).

Також у рамках візиту окремо відбудуться переговори Арсенія Яценюка з Главою латвійського уряду Лаймдотою Страуюмою. Заплановані зустрічі Прем’єр-міністра України з Президентом Латвії Раймондсом Вейонісом та спікером Саейму (парламенту) Інарою Мурнієце.

Глава Уряду візьме участь у 10-й ювілейній Ризькій конференції – авторитетному міжнародному форумі, цьогоріч присвяченому темі геоекономіки.

Арсеній Яценюк зустрінеться з Віце-президентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом, відвідає центр НАТО із стратегічних комунікацій та відому Ризьку українську школу. 

Також відбудеться спільне відкриття Прем’єр-міністрами України і Латвії пам’ятника Тарасові Шевченку в Ризі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua