У Скадовську знайшли шляхи вирішення проблеми з несплатою аліментів, - Костянтин Хутковський
п’ятниця, 26 квітня 2019, 10:52

У Скадовську на Херсонщині знайшли шляхи, як можна вирішити проблему з боржниками, які не сплачують аліменти.

Про це розповів очільник Херсонської міської організації "Народного фронту" Костянтин Хутковський після зустрічі з матерями, чиї діти не отримують такі виплати.

"Разом з державними виконавцями шукали шляхи вирішення цієї проблеми. Окрім цього, розповів матерям про проект Міністерства юстиції "Я МАЮ ПРАВО!", ініціативи "Відповідальне батьківство", як скористатися послугами муніципальної няні та куди можна звертатися за безкоштовною правовою допомогою", - повідомив Хутковський.

"Вирішення проблеми шукали разом із секретарем міської ради Олегом Сокольчуком. І, на мою думку, знайшли. Сподіваюсь, вже найближчим часом це питання більше не виникатиме", - додав він.

У місті, за словами Костянтина Хутковського, вже є затверджений перелік об’єктів, на яких будуть працювати боржники, що не сплачують аліменти, аби із заробітку перераховувати належні згідно закону виплати неповнолітнім дітям.

"Дякую усім за конструктивну співпрацю та роботу задля захисту прав дітей. Херсонська юстиція стоїть на захисті ваших прав", – резюмував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua