У світі до Росії ставляться як до країни-агресора, - Сергій Висоцький (відео)
середа, 21 червня 2017, 13:00

На відміну від ситуації, яка була 2-3 роки тому, світова спільнота переконалася у тому, що Росія є країною-агресором.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький в ефірі одного з телеканалів.

"Всі прекрасно знають не лише те, що Росія – агресор щодо України, а й агресор, який хоче підірвати цінності та демократичні інститути Заходу: була атака на Чорногорію з намаганням влаштувати там державний заколот, була атака на Близький Схід, на електоральну систему Франції, атака на європейську політику. Всі про це знають, це викрито спецслужбами Заходу", - аргументував депутат.

"Зараз треба офіційно визнати те, про що, зокрема, я говорю останні два роки – необхідно визначати статус конфлікту та російську агресію, і робити це більш чітко з огляду на міжнародне право", - наголосив представник "Народного фронту".

"Ми всі вже більше року називаємо ОРДЛО окупованими територіями. Тож давайте приймати закон, де визнаємо окуповані території – окупованими, покладемо міжнародно-правову та іншу відповідальність на Росію. Зафіксуємо цей статус, і далі з позиції сили, з позиції того, що ми і наша дипломатія можемо консолідувати західне суспільство проти Путіна, будемо розмовляти з Кремлем", - підсумував Сергій Висоцький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua