У Запоріжжі напрацьовують програму дій щодо впровадження енергоефективних технологій
вівторок, 1 березня 2016, 14:01

Депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександр Романовський взяв участь у засіданні «Круглий стіл «Енергоефективне Запоріжжя: виклики і можливості», повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації «Народний фронт» у вівторок, 1 березня.

За інформацією прес-служби, під час заходу його організатори, зокрема, зазначили, що енергоефективність на рівні міста, комунального підприємства, окремого будинку останнім часом стала надзвичайно актуальною.

Олександр Романовський наголосив, що одними з основних принципів державної політики енергозбереження, які визначені у положеннях Закону  України «Про енергозбереження», є пріоритетність   вимог   енергозбереження  при  здійсненні господарської,  управлінської або іншої діяльності,  пов'язаної  з видобуванням,     переробкою,    транспортуванням,    зберіганням, виробленням та використанням паливно-енергетичних ресурсів та популяризація  економічних,  екологічних   та   соціальних переваг енергозбереження, підвищення громадського освітнього рівня у цій сфері.

Як зазначили в прес-службі, учасники круглого столу обговорили перехід на альтернативні види палива, підвищення енергоефективності будівель, споруд, обладнання комунальних підприємств, термоізоляцію житлових приміщень і, як наслідок, зниження обсягів споживання газу і електроенергії.

«Я вважаю, що подібні заходи, спрямовані на поліпшення соціального діалогу між владою, науковцями та бізнесменами допоможуть швидше виробити спільну програму дій щодо впровадження енергоефективних технологій у Запорізькому краї», - заявив Олександр Романовський.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua