Учасники фестивалю дитячої творчості на Миколаївщині взяли шефство над екіпажем морського буксиру "Корець"
вівторок, 14 липня 2015, 14:04

Учасники фестивалю дитячої творчості "Золотий лелека", який відбувся у Миколаївській області, прийняли рішення взяти шефство над екіпажем морського буксиру "Корець", який після минулорічних подій у Криму пришвартований у порту Очакова та потребує підтримки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь.

«Президент фестивалю і директор Академії дитячої творчості Ганна Матвєєва пообіцяла, що її вихованці допоможуть облаштувати кают-кампанію корабля своїми художніми творами, які нагадуватимуть морякам про рідну домівку під час відповідальних далеких походів. Це, в тому числі, зумовлено тим, що серед моряків є вихованець академії - минулорічний випускник Академії ВМС імені П.Нахімова, який, відмовившись порушити присягу, разом зі своїми ровесниками заспівав гімн України та пішов з плацу закладу», - сказав Тарас Кремінь.

Крім того, за його словами, учасники фестивалю зробили обереги для наших бійців, які народні депутати найближчим часом передадуть на передову.

«Звертаюся до колег-освітян (і не тільки) активніше допомагати нашим захисникам Вітчизни. Слава українському флоту! Слава Україні!», - написав народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua