Ухвалені парламентом зміни до Регламенту не суперечать Конституції, - Андрій Помазанов (відео)
п’ятниця, 29 січня 2016, 11:09

Звинувачення парламенту з боку окремих політичних сил у нібито здійсненні конституційного перевороту через ухвалення змін до Регламенту є абсолютно безпідставними.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов в ефірі одного з телеканалів.

"Ми проголосували за зміни до Регламенту, але я хочу чітко заявити, що жодного слова в Конституції цим законом не було змінено. Ми лише змінили положення Регламенту, яке забороняло нам розглядати зміни до Конституції на якійсь іншій черговій сесії", - повідомив він.

"Ми не змінили Конституцію, ми створили процедуру, яка дозволить нам у широкому колі детально обговорити всі зміни до Конституції, ініційовані Президентом. Тому говорити про те, що ми нібито здійснили якийсь конституційний переворот, є безпідставними. Конституцію ми не міняли", - наголосив представник "Народного фронту".

"Таким чином ми можемо зробити ефективними зміни до Конституції, і якщо в когось виникатимуть питання щодо змін до Конституції, ініційованих Президентом, а я впевнений, що таких людей буде багато, всі ці питання ми можемо усунути за допомогою ухвалених сьогодні змін до Регламенту", - додав Андрій Помазанов.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua