Ухвалення постанови про проведення у Києві Парламентської асамблеї НАТО в 2020 році – гарна відповідь Кремлю, - Юрій Береза (відео)
четвер, 25 квітня 2019, 11:54

Ухвалення Верховною Радою постанови про проведення у Києві в травні 2020 року Парламентської асамблеї НАТО є гарною відповіддю холуям Кремля, котрі вважають, ніби Україна має існувати лише в складі Російської імперії.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза з парламентської трибуни.

"Ні для кого не є секретом, що якби станом на 2014 рік Україна була членом НАТО, зараз би українські чоловіки, жінки й діти не гинули на Донбасі, ми не мали б мавпячого референдуму в Криму, не мали б репресій проти наших братів – кримських татар, і ще багато чого", – зазначив він.

Народний депутат назвав історичним шансом можливість прийняття Верховною Радою рішення провести в Києві Парламентську асамблею Альянсу.

"Наша парламентська делегація зробила все, щоб цей захід все ж таки відбувся в Україні. Проведення асамблеї в Києві – один із самих основних показників того, наскільки Альянс може й хоче співпрацювати з країною, яка бажає стати його учасником", – наголосив представник "Народного фронту".

"Досить важливо зараз, щоб ми дали за цю постанову якомога більше голосів. Це має стати сигналом та відповіддю нашій п'ятій колоні, тим, хто не вірить в Україну, тим, хто вважає, що Україна має існувати лише в Російській імперії – оцим холуям Кремля це також буде відповідь. Закликаю колег підтримати цю постанову й зробити незворотнім рух України до ЄС та НАТО", – підсумував Юрій Береза.

Постанову про проведення Парламентської асамблеї НАТО в Києві в травні 2020 року підтримали 235 народних депутатів.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua