Ухвалення закону про іномовлення дозволить відповідати на виклики інформаційної війни проти України, - Вікторія Сюмар (відео)
середа, 4 листопада 2015, 13:19

Ухвалення закону про систему іномовлення України дозволить відповідати на виклики інформаційної війни, розв’язаної проти нашої країни, заявила народний депутат фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, виступаючи з парламентської трибуни.

"Законопроект про іномовлення в Україні передбачає запуск державного каналу мовлення, що абсолютно узгоджується зі світовою практикою в контексті саме каналу іномовлення", - повідомила вона.

"Фахівці профільного комітету вважають, що проект закону відповідає міжнародним стандартам стосовно того, як працює іномовлення в інших країнах. Це – державний формат, який має доносити позицію держави Україна для іноземної аудиторії", - наголосила представник "Народного фронту".

"Все це має бути на високому професійному рівні, відповідно, з такою задачею має впоратися новий канал іномовлення", - зазначила Вікторія Сюмар.

За ухвалення законопроекту №2334а "Про систему іномовлення України" за основу проголосували 245 народних депутатів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua