Україна має очиститися від "п'ятої колони" Кремля, - Юрій Береза (відео)
середа, 7 червня 2017, 11:37

"П'ята колона" Кремля, в тому числі й серед народних депутатів, веде протягом останніх 25 років війну проти незалежності України.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, командир полку спецпризначення "Дніпро-1" Юрій Береза, виступаючи з парламентської трибуни.

Він нагадав, що 10 червня Україна згадуватиме сумну сторінку своєї історії, а саме - 242 роки від знищення Запорізької Січі та запорізької вольниці. На думку народного депутата, саме після тих трагічних подій почалася "безперервна колонізація нашої країни".

"Воно виявлялося в різних іпостасях, починаючи від знищення інтелігенції в 1917 році, коли був знищений якраз квіт нації, були знищені найкращі; 1932-33 роки, Друга світова війна... Але найстрашніше, коли після отримання незалежності "п'ята колона", яка була вихована колонізаторами, почала вести війну проти незалежної України", - заявив народний депутат.

"І ця війна виявлялася скрізь, починаючи від "газових угод", яким оцінку дав стокгольмський суд, і закінчуючи пафосним виступом "п'ятої колони" зараз на цій трибуні (виступи представників "Опозиційного блоку", - Ред.)", - зауважив Береза.

"Де ви були, коли знищували патріотів Луганщини і Донеччини? Чому ви не кричали і не волали в Раді, коли бійці Безлера і Гіркіна (ватажки терористів на Сході України. - Ред.) вбивали патріотів у Донецьку?",- обурився він.

На його думку, необхідно "якнайшвидше звільнитися від цієї "п'ятої колони" та ворогів України, які на всіх фронтах "не припиняють і не припинять ніколи знищення України".

"Для них Україна — це ніщо, для них Україна — це полігон. І тому я нагадую для тих, хто забув, що після "газових угод" були "Харківські угоди", які відкрили шлях для того, щоб почалася війна на Донбасі, для того, щоб у нас відрізали Крим. І відповідальність за це несуть люди, які сидять у цій залі. Тому я звертаюся до всіх патріотично налаштованих депутатів: у нас є шанс не балачками, а реальними справами довести діло до кінця, як це робить "Народний фронт", - наголосив Юрій Береза.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua