Україна має перейти на самостійне виготовлення зброї або скооперувавшись з країнами-членами НАТО, - Вадим Кривенко (відео)
п’ятниця, 30 березня 2018, 14:26

Україна має перейти на виготовлення зброї, необхідної для Збройних Сил України, власними силами або у кооперації з країнами-членами НАТО.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що Україна першою денонсувала угоду з Російською Федерацією про порядок взаємних поставок озброєння і військової техніки, складових і послуг військового призначення, а цими днями це зі свого боку зробила Росія.

«В ситуації, що є, розірвання цього договору було неминучим. Україна зробила це першою. Про що це свідчить? Про те, що Україні треба остаточно перейти на самостійне або у кооперації з країнами НАТО виготовлення тієї зброї, яка необхідна для Збройних Сил України», - заявив Вадим Кривенко.

Народний депутат нагадав, що весь арсенал зброї, який був в України до 2014 року, переважно був радянських часів.

«Сьогодні ми маємо перейти на нові зразки або власного виробництва, або виробництва країн-НАТО для того, щоб наше військо було повністю укомплектоване необхідними системами озброєння і для того, щоб ми могли протистояти тій російській агресії, яку ми маємо на сьогодні. В цьому випадку нам неможна покладатися на постачання навіть якихось запчастин з території країни-агресора», - наголосив парламентар.

За словами представника фракції «Народний фронт», завдання переходу на власне виробництво зброї поступово успішно вирішується.

«Вводяться нові системи озброєння, вводяться нові комплектуючі і нові промислові потужності. І я вважаю, що вже за кілька років ми зможемо повністю відмовитися від колишніх радянських зразків зброї», - підсумував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua