Україна має почати кримінальне провадження персонально проти Путіна за розстріли на Майдані, за Крим та Донбас - Арсеній Яценюк
четвер, 18 лютого 2021, 15:59

«Понести відповідальність за розстріли на Майдані повинні не тільки виконавці - опричники Януковича,  організатор – сам Янукович. Покараним має бути Путін - замовник убивства українців, які захистили Україну від тюрми народів», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк 18 лютого в день початку розстрілів на Майдані.

Він підкреслив, що Україна повинна почати кримінальне провадження персонально проти Путіна «за розстріли на Майдані, за анексію Криму та за вбитих на Донбасі українських солдат». 

«Знайдуться ті, хто заперечить, - такий процес безпрецедентний. Але це не про дипломатичний протокол, а про справедливість і невідворотність покарання. Значить, такий прецедент повинен бути створений для попередження таких кримінальних злочинів», - підкреслив лідер НФ.

Арсеній Яценюк наголосив, що понести відповідальність повинні «не тільки виконавці – опричники Януковича і організатор – сам Янукович»: Покараним має бути Путін - замовник убивства українців, які захистили Україну від тюрми народів».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua