Україна має стати геополітичним лідером у протистоянні агресії Російської Федерації, - Георгій Логвинський (відео)
середа, 23 листопада 2016, 11:52

Україна має стати геополітичним лідером у протистоянні агресії Російської Федерації, використовувати усі можливі санкції на міжнародному та національному рівнях проти держави-агресора.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник голови Комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, Георгій Логвинський коментуючи позови України проти Російської Федерації, подані до Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

Він зазначив, що окрім цього шляху, Україна має активніше використовувати й інші засоби, передусім – міжнародні та національні санкції щодо Російської Федерації.

«Уявіть, якби ми все ж таки домоглися, а ми маємо таку можливість, того, щоб російські банки не могли відкривати рахунки в США. А це означає, якщо вони не зможуть відкривати рахунки в Америці, то ці російськи банки не зможуть працювати в доларах. Значить в Росії зникне долар. І це буде фінансовий колапс», - заявив він.

На переконання Логвинського, якщо Україна та світове співтовариство будуть використовувати подібні «зрозумілі та жорсткі механізми» у протистоянні агресії Російської Федерації, за що, до речі, послідовно виступає фракція «Народний фронт», то цю проблему можна буде вирішити ще до Гаазького трибуналу.

Більше того, як зазначив представник «Народного фронту», Україна має ставити це питання першим у порядку денному у спілкуванні зі світовими лідерами, зокрема і зі Спікером Кнесету Держави Ізраїль Юлієм Едельштейном, який цими днями відвідає Україну.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua