Україна може стати активним глобальним гравцем у стратегічних галузях, – Михайло Хміль (фото)
субота, 10 листопада 2018, 15:12

Україна вдало розкрила свій експортний потенціал на Міжнародній імпортній виставці у Китаї (China International Import Expo 2018), на якій було вперше представлено український Національний стенд.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль, який відвідав виставку на запрошення китайської сторони, повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації "Народного фронту.

За словами Михайла Хміля, завдяки участі у таких масштабних заходах Україна може вийти на новий рівень співпраці як з Китаєм, так і з іншими торговельними партнерами, а також стати активним глобальним гравцем у стратегічних галузях.

"Завдяки таким масштабним заходам, як у Шанхаї, Україна може розкрити свій експортний потенціал, щоби стати активним глобальним гравцем у стратегічних галузях. Ми не повинні себе недооцінювати, нам є чим похвалитися. Утверджувати Україну у світі через просування наших розробок, високотехнологічних проектів – спільне завдання наших розумів-талантів, бізнесу і політиків", – переконаний Михайло Хміль.

За інформацією прес-служби, на Міжнародній імпортній виставці у Шанхаї свій експортний потенціал представили понад 300 українських виробників різноманітної продукції, великих промислових, інноваційних, машинобудівних та інших підприємств. Зокрема, свої доробки представили українські державні підприємства ДП КБ  "Південне" та "Антонов".

Крім товарів та послуг, Україна презентувала також власні винаходи. Зокрема, рюкзак із широкоформатним LED-екраном PIX, малюнок на якому можна обирати через мобільний телефон, та інтерактивний багатофункціональний стіл, який сприймає одразу до тисячі одночасних дотиків.

Загалом у Китайській імпортній виставці були задіяні понад сто країн світу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua