Україна ніколи не буде торгувати власними територіями на догоду будь-кому, - Вадим Кривенко (відео)
середа, 11 жовтня 2017, 11:43

Україна ніколи не буде торгувати власними територіями на догоду будь-кому, а президенту Чехії Мілошу Земану варто краще вивчити історію власної країни та згадати, до яких жахливих наслідків подібне призводить.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко в ефірі одного з телеканалів, коментуючи скандальну заяву чеського президента під час сесії ПАРЄ.

«Що стосується президента Чехії, то я б йому порадив краще вчити свою власну історію. Якщо він каже про торгівлю територіями України для того, щоб запобігти якійсь там європейській війні, то давайте згадаємо кінець 30-х років (ХХ ст. – Ред.), коли поторгували європейські країни саме територією Чехії, щоб запобігти великій війні. У результаті що отримали? Анексію частини Чехії нацистською Німеччиною, а після того отримали не велику, а величезну війну», - заявив він.

«Тому, шановні, вчіть власну історію і вчіться на ній. Україною ніхто торгувати на догоду нікому не буде», - наголосив представник фракції «Народний фронт».

Як відомо, 10 жовтня під час свого виступу на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи президент Чехії Мілош Земан заявив, що анексія Криму Росією є «завершеною справою» та запропонував «владнати її шляхом виплат Україні».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua