Україна ніколи не повернеться до імперії зла, яку очолює Путін - Арсеній Яценюк (відео)
четвер, 24 грудня 2020, 23:50

Те, що відбувається в Україні - це не реванш якихось мілких гравців. Це спроба Путіна вилікувати свою родову травму - втрату України, - заявив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у програмі Persona з Гульнарою Поготовою на першому кримськотатарському каналі ATR.

Відповідаючи на запитання, чи можливий реванш людей Януковича, Арсеній Яценюк наголосив: “Це – пішак, маріонетка. Іде геополітична гра, за якою стоїть виключно Путін”.

“Чи змирився Путін з втратою України в 2004 році? Ні. Чи змирився Путін з втратою України в 2014 році? Ні. Чи російська п’ята колона присутня в Україні? Так. Чи залишилася тут резидентура і чи росте і квітне ця резидентура в органах безпеки України, в Збройних Силах, в органах державної влади? Так. Чи посилює Путін свій вплив в Україні? Звичайно. Путін має свою партію в Україні – це пропутінська партія ОПЗЖ”, - наголосив лідер “Народного фронту”.

Низка новинних каналів, підкреслив він, ведуть класичну пропутінську риторику: “Принаймні три телеканали сьогодні знаходяться в пулі Медведчука. А Медведчук - це ще один пішак Путіна”.

“Тому це не реванш якихось мілких гравців. Це спроба Путіна завершити те, що для нього є родовою травмою. А родова травма для Путіна – це втрата України. І він хоче цю родову травму вилікувати. Він ніколи її не вилікує, тому що Україна ніколи не повернеться до імперії зла, яку сьогодні очолює Путін”, - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua