Україна переможе: "Народний фронт" Львівщини відзначив 100-річчя Соборності (фото)
середа, 23 січня 2019, 18:17

Представники місцевих організацій партії "Народний фронт" на Львівщині взяли участь у заходах, присвячених 100-річчю від Дня Злуки УНР та ЗУНР.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії, народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Бондар разом із громадою Буська розгорнули з нагоди століття Дня Соборності велике полотно національного прапора України та вшанували пам'ять борців за незалежність.

Представники партії також долучились до живих ланцюгів злуки у різних районах області, до молебнів і до перегляду документального фільму "Акт злуки: відновлення історичної правди" у Старосамбірському історико-краєзнавчому музеї.

Директор Сколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, член партії "Народний фронт" Олександра Дмитрух зазначила, що найкраща данина минулому – це розуміння молодим поколінням свого покликання, ідеї єдності і творення сучасної історії України.

"Я дуже рада, що наші учні долучились з нагоди 100-ліття єдності України своїми презентаціями, листами та поезією до творчого конкурсу "Єднай Україну творчо", в якому школярі Львова, а також Харкова, писали один одному листи дружби "Чому нам варто стати друзями?". Через ці листи ти бачиш, наскільки молоді люди рішучі у своїх переконаннях, у доланні стереотипів про "Схід і Захід". Вони по-новому розуміють визначення "Соборність". І для них існує одна-єдина Україна – Україна, яка переможе", - зазначила Олександра Дмитрух.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua