Україна презентувала в Давосі інвестиційні можливості та інноваційний потенціал, - Наталія Кацер-Бучковська
четвер, 25 січня 2018, 18:53

Уперше в рамках Всесвітнього економічного форуму, що проходить  щороку у м. Давос (Швейцарія), була впроваджена ініціатива Ukrainian House Davos, метою якої є обговорення ключових інноваційних перспектив для України.

Про це повідомила представник фракції «Народний фронт», член комітету ВР з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська, яка представляє українську сторону під час найбільш прогресивного обміну думками світових еліт на економічному форумі в Давосі.

«Уперше в рамках форуму була впроваджена ініціатива Ukrainian House Davos, метою якої є обговорення ключових інноваційних перспектив для України, оцінка поточного стану розвитку цифрових технологій, майбутнього аграрного сектору та інвестиційних можливостей в Україні. Окрім цього, захід сприяв обізнаності світу про українську культуру та сильні сторони нашої країни», - розповіла народний депутат.

За її словами, «Український Дім» - це національний хаб у серці Швейцарії, який сприяє поширенню українського бренду та служить платформою для «креативності, інновацій та можливостей», - саме так звучить девіз «Українського Дому». Парламентар повідомила, що протягом тижня тут пройде понад 15 панельних дискусій та інших заходів.

Як відомо, з 23 по 26 січня в м. Давос (Швейцарія) проходить Всесвітній економічний форум, який щороку збирає найбільш впливових політиків, бізнесменів та інших лідерів суспільства для обговорення найбільш актуальних міжнародних викликів та питань, що постають перед світом. Цьогорічний Всесвітній економічний форум у Давосі об’єднав понад три тисячі учасників під темою «Створення спільного майбутнього у мінливому світі». До заходу долучилися більш ніж 30 світових лідерів, зокрема Франції, Німеччини та Сполучених Штатів Америки.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua