Україна стала на шлях боротьби із масштабною корупцією, - Тетяна Чорновол (відео)
вівторок, 5 липня 2016, 11:42

Внесення до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканості, затримання та арешт Олександра Онищенка свідчить про те, що Україна нарешті стала на шлях боротьби з серйозною політичною корупцією.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол з парламентської трибуни.

"Хочу висловити повагу та вдячність Національному антикорупційному бюро. Насправді зараз ми зіткнулися з дуже серйозним прецедентом – справжнім початком роботи зі зламу корупційних схем у країні", - наголосила вона.

За словами Чорновол, схеми Онищенка-Кадирова були надзвичайно грубими та надзвичайно масштабними – він корумпував велику кількість посадовців і політиків за вкрадені гроші.

"І цей перший крок Антикорупційного бюро із зламу такої серйозної схеми свідчить про те, що тільки зараз Україна стала на шлях боротьби із серйозною політичною корупцією", - додала Тетяна Чорновол.

Представник "Народного фронту" зазначила, що Онищенко спонсорував не просто депутатів, а цілі фракції.

"Наразі Онищенко-Кадиров не сплатив до Державного бюджету 2 млрд тільки ренти, і це з початку 2015 року. Отже, йдеться про величезні суми, і зараз дуже важливо, щоб депутати також показали, що не тільки НАБУ, а й депутатський корпус бореться з корупцією в Україні. Ми повинні проголосувати за всі три подання, як один, і це засвідчить не якесь наше ставлення до окремного депутата, а ставлення до боротьби з корупцією в Україні: або ми підтримуємо цю боротьбу, або ні", - резюмувала Тетяна Чорновол.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua