Україна та партнери мають спільно посилювати регіональну енергетичну безпеку в умовах гібридної війни, - Наталія Кацер-Бучковська
середа, 20 вересня 2017, 21:57

Україна разом з міжнародними партнерами повинні спільно посилювати регіональну енергетичну безпеку в умовах, коли Російська Федерація використовує енергетику як основний інструмент ведення гібридної війни.

Про це заявила представник фракції “Народний фронт”, член Комітету ВР з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська під час щорічного саміту з майбутнього енергетики Bloomberg New Energy Finance, який відбувся 18-19 вересня у Лондоні.

У саміті взяли участь близько однієї тисячі делегатів із 35-ти країн, зокрема топи світових енергетичних гігантів, лідери думок зі сфер бізнесу, фінансів та політики. Цього року темою обговорення стали питання трансформації європейського політичного та енергетичного середовища: від Brexit та нового націоналізму до енергетичної безпеки, споживчих цін та кліматичних цілей.

Наталія Кацер-Бучковська долучилася в рамках форуму до дискусії на тему “Країни та ринки. Європейський природний газ. Чи можуть оптові ринки забезпечувати безпеку постачання газу?”. Як вона повідомила, обговорювали невідкладність рішучих дій під час різних потрясінь на світових газових ринках та підвищення рівня безпеки постачання.

Так, під час свого виступу народний депутат наголосила на важливості енергетичної безпеки і питаннях енергетичної геополітики в контексті анексованих та окупованих територій України. Також було розглянуто проблему втрати вугілля і політичної мотивованості проекту газогону Nord Stream II.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua