Україна та Польща створюють Раду обміну молоддю
середа, 9 вересня 2015, 16:01

У середу, 9 вересня, в рамках візиту Урядової делегації України до Варшави підписано Угоду про українсько-польську Раду обміну молоддю.

Документ має на меті налагодити механізм двосторонньої співпраці у справах молодіжних обмінів та співробітництва і поглиблення контактів представників молоді двох країн.

Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща у присутності Глав Урядів двох країн підписали Міністр молоді та спорту України  Ігор Жданов та Міністр національної освіти Польщі Йоанна Клюзік-Ростковська.

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі з Главою Уряду Республіки Польща Евою Копач підкреслив, що ця угода дає можливість «створити реальні умови і забезпечити фінансування» для обмінів молоддю: «Щоб польська молодь приїхала не тільки до Львова й Києва, але й до Дніпропетровська - і настане час, коли вона приїде до Донецька, Луганська і Сімферополя. І щоб українська молодь так само їздила по всій Польщі».

«Це найкращий шлях європейської інтеграції», - додав він. 

«Молодь – це найдорожчий актив, який є у кожній з наших країн», - зазначив Арсеній Яценюк. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua