Україна та її сусіди будуть найкращими партнерами у намірах Німеччини зміцнити свою роль у Європі та світі, - Наталія Кацер-Бучковська
четвер, 3 березня 2016, 14:30

Вітаємо ініціативу однієї із провідних держав Європейського Союзу Німеччини щодо її наміру посилити свою роль у світі й відігравати активнішу роль у міжнародній політиці.

Про це заявила представник фракції "Народний фронт" Наталія Кацер-Бучковська, коментуючи відповідну заяву федерального канцлера Німеччини Анґели Меркель.

Народний депутат переконана, що в цілому посилення ролі Німеччини у світі матиме стабілізуючий вплив на систему міжнародних відносин.

"Однак це може відбутися лише за умов більш активного залучення держав Східної Європи, зокрема і України, до європейських справ", - додала вона.

"Україна висловлює вдячність за принципову позицію Німеччини щодо територіальної цілісності та неприпустимості порушення визнаних міжнародних кордонів, невизнання злочинної анексії частини суверенної території України, якою є Автономна Республіка Крим. У нинішніх реаліях Україна разом зі своїми сусідами змушена і буде утверджувати суверенітет, розвивати обороноздатність, розвивати інфраструктуру і реформувати енергетичний сектор", - наголосила Кацер-Бучковська.

Член фракції "Народний фронт" відзначила, що "ФРН зробила колосальний внесок у забезпечення енергетичної безпеки ЄС і всього Європейського простору".

"Протягом тривалого часу країна відстоює стратегію диверсифікації джерел надходження енергоносіїв та сировини з метою забезпечення стабільних поставок. Німеччина є беззаперечним лідером і промоутером енергозбереження в рамках ЄС. Реалії життя і нові геополітичні виклики об'єктивно штовхають держави східноєвропейського регіону до динамічного розвитку. Тому Україна та її сусіди будуть найкращими партнерами у намірах Німеччини зміцнити свою роль у Європі та світі", - резюмувала Наталія Кацер-Бучковська.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua