Україна заслуговує на безвізовий режим з країнами Євросоюзу, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 5 квітня 2017, 13:20

Україна заслуговує на справедливе рішення Європейського Союзу щодо надання нашій державі безвізового режиму.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук на брифінгу у парламенті.

"Ми зробили дуже багато для того, щоб наблизити цей день, починаючи від того, коли встали на захист своєї гідності, і сотня українців віддали свої життя за свій вибір, а згодом – захищаючи свою країну на фронті від навали "руського миру", де свої життя вже віддали тисячі громадян", - наголосив Андрій Тетерук.

Він нагадав, що за часів Уряду Арсенія Яценюка було проведено величезний обсяг роботи щодо адаптації українського національного законодавства до законів ЄС - більше 140 законодавчих актів наблизили Україну до надання нашим громадянам безвізового режиму.

"Це – не просто можливість їздити до Європи, не маючи перешкод, насправді це – величезна робота парламенту, Кабміну та всіх гілок влади щодо віддалення від печерного "руського міру" Путіна й Кирила і наближення до європейських країн", - зазначив представник "Народного фронту".

За його словами, дуже важливим також є те, що в ці дні за ініціативи лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка, засновника Фонду "Відкрий Україну" відбудеться Х Київський Безпековий форум, на який прибудуть впливові політики, котрі обговорюватимуть питання сучасної безпеки.

"І на цьому майданчику ми шукатимемо всі варіанти, які могли б допомогти нам позбавитись тієї тотальної російської агресії, яка сьогодні існує. Визначним є те, що на форумі будуть присутні і заступник Генерального секретаря НАТО, колишній та нинішній керівники міністерств оборони Литви, Словаччини й Польщі, а також ключові експерти з питань безпеки з США, Великобританії, Франції, Німеччини та інших держав. Важливою буде також участь представника литовського Сейму, колишнього прем’єр-міністра цієї держави Андрюса Кубілюса, який вперше представить українській аудиторії європейський план на підтримку України", - уточнив Андрій Тетерук.

"Йдеться про європейський шлях, який повинна продовжувати Україна в своєму розвитку. Дуже важливим є те, що прибуття на цей форум, який організовується Арсенієм Яценюком, свідчить про високу довіру всім діям української влади, які сьогодні робляться для незалежності й відбудови нашої економічної складової, щоб ми стали країною, яка спроможна бути європейською не на словах, а на ділі", - додав він.

"Фракція "Народний фронт" закликає з оптимізмом зустріти голосування в Європарламенті щодо безвізового режиму та робити все можливе, аби об’єднатись навколо України як незалежної та сильної держави", - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua