Українці повинні мати вирішальний голос у питанні змін до Конституції, - Максим Бурбак
вівторок, 26 січня 2016, 17:12

Українці повинні мати вирішальний, а не дорадчий голос, у питанні щодо змін до Конституції.

На цьому наголосив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак на своїй сторінці у Facebook.

"У таких справах не може бути кулуарщини. У питанні ухвалення Основного Закону українці повинні мати не дорадчий, а вирішальний голос", - підкреслив він.

Бурбак зазначив, що позбавляти громадян такого права "нечесно щодо нації, яка скинула диктатора і героїчно зупинила російського агресора".

Голова фракції також висловив здивування заявою колег по коаліції про те, що не треба "перекладати на людей" ухвалення Конституції.

"Це дивно чути особливо від політика, який сидів у часи Януковича і пройшов з нами Майдан", - додав він.

"Хочу нагадати, що сьогодні Україна живе за Конституцією, яку писав Медведчук з Симоненком і Морозом, до речі, соратником Луценка ще з соціалістичних часів. Чинна "Конституція-2004" була кремлівською диверсією, яка потягла за собою безкінечну війну повноважень гілок влади і політичні чвари. Через що у 2010 році до влади повернувся Янукович", - написав Максим Бурбак.

За його словами, референдум треба проводити для того, щоб медведчуки ніколи не повернули шлях розвитку країни на 180 градусів. "Для того, щоб раз і назавжди закріпити в Основному Законі курс країни на членство в Євросоюзі і НАТО", - додав голова парламентської фракції "Народний фронт".

"Треба раз і назавжди визначити, хто і за що відповідає в Україні, і що держава реально гарантує своїм громадянам в частині їх політичних, економічних та соціальних прав і свобод. Не треба боятися народу України! Саме українці організували Майдан, а зараз зі зброєю в руках борються з російськими окупантами. Саме люди обирали Президента, парламент і місцеву владу", - підкреслив Максим Бурбак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua