Українська армія посіла гідне місце серед найпотужніших армій світу, - Олександр Турчинов
четвер, 6 грудня 2018, 07:45

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні воїни та ветерани Збройних Сил України!

Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України всіх, хто присвятив своє життя військовій службі, справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави.

Українці пишаються своїми лицарями-захисниками, які стали на заваді планам Кремля зруйнувати нашу країну. Завдяки кожному з вас українська армія відродилася з попелу, і нині здатна дати відсіч будь-якій провокації агресора, посівши гідне місце серед найпотужніших армій світу.

Героїзм, незламність, відвага, бездоганне виконання українськими військовими свого конституційного обов’язку вже стали легендою. Бойовий досвід нашої армії вивчають провідні країни на всіх континентах.

Мужність та відвага, проявлені воїнами Збройних Сил України під час миротворчих операцій та збройного протистояння кремлівській агресії, здобули українському війську повагу і вдячність у світі.

Схиляємо голови і віддаємо глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Наш обов'язок –  зберігаючи історичну спадщину, довічно пам'ятати мужність, героїзм, повагу до рідної землі загиблих дідів, батьків і побратимів.

Реформування та розвиток Збройних Сил є державним пріоритетом. Наше завдання – відповідно до стандартів НАТО нарощувати сили та засоби, необхідні для захисту країни та відновлення її територіальної цілісності.

Жодна сучасна армія не здатна перемогти без мужніх воїнів та досвідчених командирів, здатних розуміти нові завдання і забезпечити їх реалізацію. За останні роки з’явилася нова генерація професійних військовослужбовців, загартованих у битвах командирів, які примножують воєнну славу України.

Держава і надалі дбатиме про реалізацію соціальних гарантій військовослужбовців, насамперед підвищення їх грошового забезпечення, що необхідно для збереження професійного ядра Збройних Сил України.

Нехай щира любов до України, славетні подвиги наших співвітчизників, народна повага, покликання та присяга надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Зичу добра, щастя та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни
та ветерани! Нехай під надійним захистом буде спокій у ваших сімʼях і всього Українського народу.

Нехай Господь благословить та захистить вас, ваші родини, і нашу Україну!

Слава Україні!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua