Українська делегація здійснює візит до держави Ізраїль, під час якого відбуваються зустрічі на найвищому політичному рівні, - Георгій Логвинський
четвер, 10 вересня 2015, 10:43

Група міжпарламентських зв’язків Україна – Ізраїль у складі депутатів Верховної Ради та представників Кабінету Міністрів здійснює візит до держави Ізраїль, під час якого відбуваються зустрічі на найвищому політичному рівні.

Про це повідомив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Ізраїль Георгій Логвинський у четвер, 10 вересня.

«Це наймасштабніший візит за всю історію стосунків України та Ізраїлю – численність української делегації сягає 60 осіб», – зазначив депутат.

За його словами, в середу відбулася зустріч зі спікером Кнесету Юлієм Едельштейном. Голова ізраїльського парламенту запевнив українських гостей у підтримці України з боку держави Ізраїль, також було обговорено ряд питань, пов’язаних з оборонним напрямком.

Гергій Логвинський повідомив, що наразі представники Кабінету Міністрів – Міністр юстиції Павло Петренко, Міністр Кабінету міністрів Ганна Онищенко та заступник міністра аграрної політики Владислава Рутицька, – проводять додаткові зустрічі з профільними міністрами та представниками бізнесу.

«В програмі – бізнес-форум, підтримка та відвідання Фестивалю української культури, а також зустріч з представниками підприємств військової промисловості Ізраїлю», – заявив представник «Народного фронту».

Українська делегація в рамках свого візиту до Держави Ізраїль також зустрінеться з представниками підприємств військової промисловості Ізраїлю.

(ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ)

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua