Українські добровольці змінили історію, - Арсеній Яценюк
четвер, 14 березня 2019, 08:15

"Сьогодні вшановуємо наших співвітчизників, які змінили історію. Десятки, сотні тисяч людей добровільно стали до зброї, щоб боронити Україну. Весь світ побачив, що Україна битиметься за свою свободу до перемоги", - написав у своєму Facebook лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк  14 березня, в День українського добровольця.

"П'ять років тому Кремль хотів поставити українців на коліна і знищити нашу державність. Спочатку через своїх маріонеток ворог знекровив нашу економіку і зруйнував українську армію. Розстріли на Майдані стали початком війни. Далі була окупація Криму і вторгнення на Донбас", - підкреслив він.

Але українська нація не злякалася, наголосив лідер "Народного фронту": "Десятки, сотні тисяч людей добровільно стали до зброї, щоб боронити Україну. Їхня незламна воля зупинила агресора. Весь світ побачив, що Україна - є. Вона битиметься за свою свободу до перемоги".

"Кожен із добровольців зробив гідний вчинок. Кожен з них відповів окупантам за весь український народ. Українці завжди пам’ятатимуть і шануватимуть своїх Героїв", - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua