Українські миротворці забезпечують мир у всьому світі
неділя, 15 липня 2018, 10:30

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України з нагоди Дня українських миротворців

Шановні воїни-миротворці! Дорогі ветерани!

Сьогодні, вітаючи вас з професійним святом - Днем українських миротворців, я з глибокою повагою тисну кожному руку за мужність, вірність присязі, звитягу та зразкове виконання службових обов'язків.

Понад 42 тисячі українських військовослужбовців та правоохоронців взяли участь у міжнародних миротворчих операціях під егідою ООН, ОБСЄ та Європейського Союзу на території Лівану, Іраку, Афганістану, Анголи, Ліберії, Сьєрра-Леоне, Конго, Кот-д'Івуару, Судану, Грузії, колишньої Югославії та інших країн.

Сьогодні Україна, навіть в умовах військової агресії Російської Федерації, продовжує сумлінно виконувати взяті на себе міжнародні зобов'язання із забезпечення миру в усьому світові. 337 військовослужбовців Збройних Сил України виконують завдання у 9 операціях з підтримання миру і безпеки у 7 країнах світу.

У найскладніші для України часи початку агресії Російської Федерації українські миротворці одними із перших стали на захист нашої Держави.

Схиляємо голови перед героями-миротворцями, які загинули, виконуючи військовий обов'язок під час миротворчих операцій і оборони України. Ми завжди пам'ятатимемо їх внесок у справу підтримання європейської та світової безпеки.

Щиро дякую вам, воїни-миротворці, за мужність, стійкість та героїзм, проявлені у боротьбі за мир і спокій людства.

Без сумніву, українські миротворці й надалі будуть прикладом успішного виконання завдань з підтримання миру і стабільності у неспокійних регіонах планети, ваші професійні та бойові якості завжди слугуватимуть ідеалам гуманізму та захисту життя людей!

Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Зі святом!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua