Уряд ні на крок не відійде від продовження системи ЗНО, – Арсеній Яценюк (відео)
п’ятниця, 28 серпня 2015, 14:32

«Зовнішнє незалежне оцінювання є однією з взірцевих реформ в системі нашої освіти. Уряд не відійде ні на крок від продовження системи ЗНО», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народнй фронт» Арсеній Яценюк під час наради з директорами загальних середніх навчальних закладів у п’ятницю, 28 серпня.

Глава Уряду нагадав про кримінальну справу, порушену стосовно посадовців Центру зовнішнього незалежного оцінювання: «Для мене як Прем’єр-міністра, це в першу чергу, ризик, який полягає в підірванні довіри до інституту зовнішнього незалежного оцінювання. Це є неприпустимим».

Глава Уряду звернувся до органів прокуратури з тим, щоб відповідне розслідування було завершене: «Як Прем’єр-міністр я хочу конкретно почути, що там відбулось. Не чутки, не домисли, а конкретне звинувачення і конкретні посадові особи, які повинні понести відповідальність».

«Підкреслюю - повинні понести відповідальність посадові особи, а не система зовнішнього незалежного оцінювання. Вона працювала, працює і буде працювати», - наголосив він. 

Арсеній Яценюк також наголосив на важливості того, аби правоохоронні органи повернули вилучені сервери і комп’ютери, «тому що нам необхідно вже готуватися до наступного року до зовнішнього незалежного оцінювання».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua