Арсеній Яценюк: Уряд проведе окреме засідання щодо створення нових робочих місць та погашення заборгованості з зарплатні (фото, відео)
середа, 27 травня 2015, 13:14

 

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк вважає необхідним провести окреме засідання Уряду України щодо створення нових робочих місць та погашення заборгованості по заробітній платні.

Про це він сказав на засіданні Уряду України в середу, 27 травня.

На засіданні Уряду Міністр соціальної політики України Павло Розенко запропонував провести окреме засідання Кабінету Міністрів щодо заборгованості із заробітних плат.

Глава Уряду наголосив на необхідності обговорити на цьому засіданні також питання створення робочих місць:«Це пов’язані речі. Нам треба змусити працювати економіку, щоби у людей створювалися робочі місця».

Арсеній Яценюк доручив Міністру соціальної політики провести нараду щодо створення нових робочих місць, погашення заборгованості з заробітної платні, а також ефективності закону про єдиний соціальний внесок стосовно детінізації заробітних плат: «Ми двічі змінювали закон про єдиний соціальний внесок за пропозицію в тому числі наших політичних партнерів у Парламенті. Тепер треба провести аналіз, працює цей закон чи ні. Чи дали можливість вивести з тіні заробітні платні, чи закон не має ефекту і треба вносити відповідні зміни до даного закону».

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua