Уряд виділить субвенції в сумі понад 5 млн грн для виборчого округу №19, – Ігор Гузь
вівторок, 25 серпня 2015, 12:13

Депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Гузь повідомив про позитивне рішення питання щодо виділення Урядом субвенцій у сумі понад 5 млн грн для виборчого округу №19 на Волині, повідомили в прес-службі Волинської обласної партійної організації у вівторок, 25 серпня.

Депутат уточнив, що Володимир-Волинський отримав 360 тис. грн на ремонт інфекційного відділення районної лікарні, місто Устилуг – 670 тисяч, село Дігтів – 500 тис. грн. «Загалом трохи більше п’яти мільйонів прийшло на округ», – зазначив представник «Народного фронту».

«Наступний плюс для округу – фонд регіонального розвитку. Кабмін затвердив розпорядження, завдяки якому до нас надійдуть суми, потрібні на водогін в Устилузі, під дошкільні навчальні заклади, на добудову та реконструкцію дошкільного закладу в Заріччі, у Березовичі - на котельню школи, на дитячий садок», – цитує депутата прес-служба. 

Також, за словами Ігоря Гузя, Урядом буде профінансовано теплопостачання південно-східного регіону міста Нововолинська, а Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат отримає кошти на погашення кредитної заборгованості. «Кошти надійдуть до кінця року», – підсумував депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua