Уряд Арсенія Яценюка перший, хто взяв на себе відповідальність провести реформу енергетичного сектору, - Світлана Войцеховська (відео)
понеділок, 23 листопада 2015, 11:30

Багато прем’єрів та урядів говорили про необхідність проведення реформ у енергетичному секторі, але жоден, за виключенням Уряду Арсенія Яценюка, не взяв на себе відповідальність провести ці реформи.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт" Світлана Войцеховська у неділю в ефірі телеканалу "Україна".

Коментуючи підвищення кредитного рейтингу України трьома провідними міжнародними рейтинговими агентствами – Fitch, Moodys, Standard and Poors – народний депутат зазначила, що вже два місяці держстат фіксує підвищення промислового виробництва в Україні.

"Якби цього не сталося, справді, наступив би дефолт, була б депресія, і ми не знаємо, які були б наслідки всього цього", - додала вона.

Світлана Войцеховська також заявила, що раптова готовність Росії реструктуризувати так званий "борг Януковича" у три мільярди доларів пов’язана з тим, що Арсеній Яценюк зайняв жорстку позицію, яка полягає в тому, що ці кошти, видані українській владі за часів колишнього режиму, були політичним хабарем безпосередньо Януковичу, і що український народ цих грошей не отримував, а тому не має їх віддавати.

"Або Росія буде його реструктуризовувати, або ми прийматимемо інші рішення", - наголосила представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua