Уряд призначив Хатію Деканоїдзе начальником Національної поліції України (фото, відео)
середа, 4 листопада 2015, 18:46

Начальником Національної поліції України стала колишній радник Міністра внутрішніх справ України Хатія Деканоїдзе. Подання про її призначення вніс Прем'єр-міністр України за пропозицією Міністра МВС на позачерговому засіданні Уряду в середу, 4 листопада.

Арсеній Яценюк зазначив, що це рішення – «одне з доленосних для майбутнього нової української поліції».

Хатія Деканоїдзе, нагадав Глава Уряду, разом з Міністром МВС та його першим заступником Екою Згуладзе «реально готували весь пакет змін і зробили перший крок по формуванню патрульної поліції в країні»: «Четвертий член цієї команди – це Олександр Фацевич, який очолює Департамент патрульної поліції України».

Арсеній Яценюк відзначив особисту роль Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова у створенні  нової поліції – «для того, щоб радянська міліція відійшла в минуле і в Україні з'явилася Національна поліція європейського зразка»

Міністр МВС, за словами Глави Уряду, не тільки зміг переконати парламент ухвалити необхідні закони, а й зробив «найважливіше для успіху»  – сформував команду справжніх реформаторів в самому Міністерстві внутрішніх справ України.

Арсеній Яценюк також зазначив, що мав розмову щодо призначення начальника Національної поліції із Президентом України: «Президент підтримує цю ініціативу».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua