Уряд проводить реформи попри популізм деяких політсил, - депутати «Народного фронту» (відео)
п’ятниця, 5 лютого 2016, 13:43

Фракція «Народний фронт» вітає рішення міністрів, які відкликали заяви про відставки, та засуджує антиурядовий популізм у парламенті.

Про це сьогодні на брифінгу заявили народні депутати фракції «Народний фронт» Олег Медуниця і Дмитро Сторожук.

«На нашу думку, Кабінет Міністрів України отримав друге дихання. Ми вітаємо той відвертий діалог, що відбувся у сесійній залі, і сподіваємось, що новації і реформи, які Уряд під керівництвом Арсенія Яценюка розпочав минулого року, знайшли своє продовження», - сказав Медуниця.

Зокрема, представник «Народного фронту» підкреслив, що він, як депутат-мажоритарник, повністю задоволений реформою бюджетної децентралізації, завдяки якій місцеві бюджети були максимально збільшені.

«Наприклад, у місті Суми вільних залишків по завершенні бюджетного року - 150 мільйонів гривень, тоді, наприклад, як у 2013 їх було в рази менше», - сказав Олег Медуниця.

У свою чергу народний депутат Дмитро Сторожук звернувся до громадян України з проханням розрізняти популізм від реальних дій.

Він підкреслив, що попри словесну критику, жодна депутатська група не робить кроків щодо висловлення недовіри Уряду.

«Насправді вони підтримують дії Кабінету Міністрів, але бережуть свої рейтинги і готуються до майбутніх виборів», - сказав Сторожук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua