Увага! Розповсюджується фальшивка проти "Народного фронту", - заява прес-служби НФ
середа, 24 травня 2017, 15:03

Прес-служба "Народного фронту" заявляє про поширення відвертої брехні щодо нашої політичної сили.

Сьогодні деякі видання отримали замовні публікації щодо законопроекту, який вводить норму про 75% квоти української мови на телебаченні.

Зокрема, "Комсомольская правда в Украине" опублікувала замітку, у якій стверджується, що закон про мовні квоти нібито взагалі не був ухвалений і що це сталося через позицію фракції НФ.

Це відвертий цинізм і брехня, до якої вдаються агенти Москви.

По-перше, закон був ухвалений на засіданні Верховної Ради 23 травня. По-друге, фракція "Народний фронт" голосувала за закон, на відміну від промосковських політичних сил.

І найголовніше – ідеологами закону виступили саме члени нашої команди – Вікторія Сюмар, Микола Княжицький, Ігор Васюник, Микола Кадикало. Саме Голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар доклала максимум зусиль для підготовки законопроекту, проходження його через комітет і результативного голосування у сесійній залі.

Очевидно, що такі брехливі публікації готуються за московськими темниками, оскільки в тексті переплутані навіть прізвища народних депутатів. Так, Андрія Тетерука називають "Тетерев", Євгена Дейдея – "Дейда".

Це повністю відповідає недолугому стилю російської пропаганди - така ж хвороблива вигадка, як і байка про участь Арсенія Яценюка у чеченській війні.

Інформація про те, що цей брехливий пасквіль намагаються розмістити в українських ЗМІ, до нас надходила сьогодні із самого ранку. Абсолютно очікувано першою розмістила провокацію "Комсомольская правда в Украине".

Прес-служба "Народного фронту" наголошує, що кожен ЗМІ, який всупереч правді і об'єктивності розмістить цю кремлівську брехню, – автоматично визнає себе рупором кремлівської пропаганди.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua