В Бахмуті представники «Народного фронту» виступили проти підняття вартості проїзду в тролейбусах
п’ятниця, 30 березня 2018, 13:35

В Бахмуті Донецької області відбулися громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду в тролейбусі. Представники «Народного фронту» висловили свою жорстку позицію на рішення місцевої влади.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, зустріч проходила на підвищених тонах. Зала була заповнена студентами та місцевими жителями, які були проти підвищення ціни проїзду. Більшість з присутніх – саме працівники тролейбусного депо.

«Вся зала  заповнена працівниками тролейбусного управління, у яких роздруковані зручні для керівництва тролейбусного парку питання. А на питання звичайних жителів міста не було дано жодної аргументованої відповіді. Це не можна назвати демократичними громадськими слуханнями. Ми не дамо можновладцям наживатися на звичайних мешканцях!» – заявив голова Бахмутської партійної організації Віктор Буслов.

Представниками «Народного фронту» були організовані акції з установкою намету, які були спрямовані на збір підписів проти підвищення вартості проїзду. Також було направлене колективне звернення до Бахмутської міської раді, в якому наполегливо вимагається перед підвищенням вартості проїзду провести бухгалтерський аудит та перевірки в КП «Бахмутелектротранс».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua