У Миколаєві відбулася презентація книги «Миттєвості війни» (ФОТО)
четвер, 29 вересня 2016, 16:00

В Чорноморському університеті Миколаєва відбулася презентація книги «Миттєвості війни», яка розповідає про героїв нинішньої війни з Росією – бійців, волонтерів, громадських активістів.

Ідея створення цього проекту належить народному депутату фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Тарасу Креміню, а вступну промову до цього видання написав спікер Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій, повідомили в Миколаївській обласній партійній організації в четвер, 29 вересня.

Тарас Кремінь, якій ініціював написання цієї книги та розпочав літературну та дослідницьку роботу, отримав значну підтримку з боку своїх колег по Верховній Раді та «Народному фронту». До роботи вже не над книгою, а над цілим просвітницьким проектом долучився Голова Верховної Ради Андрій Парубій, на волонтерських засадах проекту допомагали народні депутати Вадим Підберезняк та Ігор Бриченко. На чолі видавничо-редакційної групи працював викладач Миколаївської філії Київського Національного університету культури і мистецтв Сергій Макарчук.

«Миттєвості війни» ‒ одне з найкращих миколаївських видань тисячоліття, де, крім правди, біль і віра в перемогу. Мені віриться в краще майбуття України, силу духу, мудрість земляків, вдячність покоління. Слава Богу, ми це зробили», - написав Тарас Кремінь на своїй сторінці у Facebook.

Це тільки перша книга величезного проекту, який поволі набуває підтримки обласної влади, міста Миколаєва, приватних осіб. Перша книга вийшла обсягом 500 сторінок, але багато матеріалу залишилося поза виданням. Саме тому редакційна колегія, не зупиняючись, уже розпочала роботу над продовженням. Наступна книга вже має робочу назву «Дороги війни» або «Дорогами війни». Ця книга важлива не лише для детальної констатації подій у зоні проведення Антитерористичної операції. Даний просвітницький проект важливий для всіх жителів Миколаївської області. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua