В Україні буде впроваджено механізм відновлення платоспроможності боржників-фізосіб, - Андрій Іванчук (відео)
вівторок, 20 березня 2018, 17:24

Після прийняття Кодексу України з процедур банкрутства буде впроваджено механізм відновлення платоспроможності боржників-фізичних осіб.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук з трибуни парламенту, під час ухвалення Кодексу у першому читанні.

"Сьогодні без перебільшення визначальний день. Ми впроваджуємо новий механізм. В Україні ніколи не було інституту банкрутства фізичних осіб. Він є у будь-якій цивілізованій країні. Багато українців, які були добросовісними платниками, в певний момент через ряд непередбачуваних обставин, зіткнулися з неможливістю розрахуватися зі своїми боргами", - розповів Андрій Іванчук.

Він наголосив, що прийняття Кодексу дасть Україні можливість піднятися у рейтингу Doing Business одразу на 9 позицій. За три роки Україна у цьому рейтингу піднялася лише на 7 пунктів.

"Це хороший сигнал нашим іноземним партнерам, що Україна не лише обіцяє, а й виконує свої обіцянки", - сказав представник "Народного фронту".

Він додав, що співавторами Кодексу стали народні депутати з усіх фракцій парламенту.

"Хочу подякувати всім співавторам Кодексу – 26 народним депутатам, які разом зі мною підписали цей законопроект. Без перебільшення, проект створений всім парламентом", - зазначив Голова Комітету.

Кодекс об’єднав 7 законопроектів з питань відновлення платоспроможності, які зареєстровані у Раді.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua