В Україні необхідно відновити кредитування молодіжного житлового будівництва, - Микола Величкович (відео)
понеділок, 5 листопада 2018, 13:23

У проекті Державного бюджету України на 2019 рік мають бути передбачені кошти для відновлення кредитування молодіжного житлового будівництва.

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, представник фракції "Народний фронт" Микола Величкович під час засідання Погоджувальної ради.

Він зазначив, що незабаром парламент буде розглядати у другому читанні проект Державного бюджету України на 2019 рік, у зв’язку з чим Комітет ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму вважає за необхідне відновити кредитування молодіжного житлового будівництва.

"Кабінету Міністрів України після ухвалення проекту державного бюджету у першому читанні доручено розглянути доцільність врахування цієї пропозиції нашого комітету. Тому звертаюся до шановного Генадія Григоровича (Зубко Г. Г., віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. - Ред.), керівників фракцій та груп підтримати відновлення кредитування молодіжного житлового будівництва в державі", - наголосив Микола Величкович.

Народний депутат також звернув увагу на необхідність ухвалити інші важливі питання, що стосуються молодіжної політики. Наприклад, затвердити постанову про Рекомендації парламентських слухань про становище молоді в Україні на тему: "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації" (№7383), а також призначити нові парламентські слухання на тему: "Участь молоді в процесах реформування держави" (№9126).


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua