В Україні відремонтували більше доріг, ніж перед ЄВРО-2012, – Володимир Омелян (відео)
субота, 11 листопада 2017, 15:12

Протягом 2016-2017 років відремонтовано понад 3 тис км доріг – це більше, ніж у рамках підготовки України до ЄВРО-2012.

Про це заявив міністр інфраструктури, представник партії "Народний фронт" Володимир Омелян на з’їзді партії в суботу, 11 листопада.

«Створено програму безпеки на дорогах, яка має значно зменшити кількість громадян, які щороку гинуть на автошляхах України. Завдяки ініціативі "Народного фронту" у 2018 році на дорожню безпеку виділено 5% з дорожнього фонду (1,5 млрд грн). Також маємо 400 млн грн додатково секторальної підтримки ЄС, тобто майже 2 млрд».

Також, за його словами, вдалося зупинити неконтрольований рух вантажівок на автошляхах України, а цього року на дорогах з’явилося 78 вагових комплексів.

"Розпочато реформу морської галузі, яка має зробити українські порти конкурентоспроможними. Корпоратизовано "Укрзалізницю", "Укрпошту", стартувала корпоратизація аеропорту "Бориспіль". З 1 листопада ПАТ "Укрпошта" розпочала підвищення заробітних плат своїх працівників. Всі процедури, всі закупівлі здійснюються виключно через систему "Прозоро", – наголосив міністр.

"Всі ці досягнення були б неможливими без "Народного фронту" та особисто Арсенія Яценюка", – підкреслив він.

"Майбутнє України – не аграрний сектор, це електрокари, цифрова інфраструктура, державно-приватне партнерство, концесії", – підсумував Володимир Омелян.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua