В умовах російської агресії влада має діяти злагоджено, щоб не посилювати позиції ворога, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 6 липня 2018, 11:25

В  жорстких умовах російської агресії українська влада має діяти злагоджено, приймати ефективні рішення та адекватно оцінювати ситуацію, оскільки будь-яка слабкість – це лише посилення позицій ворога, що може призвести до жахливих наслідків для нашої країни.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам.

Він зазначив, що ситуація, яка склалася в парламенті навколо обрання нового складу ЦВК, не є політичною чи парламентською кризою.

За його словами, кожна політична сила має власні погляди і позиції, які вона відстоює.

"Вчора ми показали, що будь-який шантаж, ультиматум щодо того, як має голосувати парламент, - неприпустимі!", - наголосив Андрій Тетерук.

"Мають бути чіткі правила і норми, які будуть зрозумілі суспільству та політичним силам. Немає потреби на 13-ть місць (у ЦВК) подавати 14-ть кандидатів і вважати, що з цієї  ситуації ми маємо виходити звичайним шляхом. Звісно, ми дали на такий карколомний варіант таку адекватну відповідь і надалі будемо так само діяти, щоб ніхто не мав навіть думки, що парламент можна примусити приймати будь-які інші рішення", - зазначив представник "Народного фронту".

На думку політика, те, як парламент вчора вийшов із складної ситуації, зняло напругу серед народних депутатів.

Парламентар закликав усіх колег до конструктивної роботи в сесійній залі, оскільки внутрішня та зовнішня ситуація в нашій країні аж ніяк не дозволяє розслаблятися чи зупинятися.

"Я закликаю всіх народних депутатів і в коаліції, і в парламенті в цілому, витрачати час з розумом. В умовах російської агресії для Путіна буде величезним подарунком, якщо дії української влади будуть направлені на стагнацію ситуації. Нам треба ефективно приймати рішення щодо тих умов, в яких ми знаходимось. А ми знаходимось в дуже жорстких умовах російської агресії. І будь-які зволікання з прийняттям рішень та адекватним оцінюванням ситуації були б жахливими для нашої нації", - наголосив Андрій Тетерук.

"Росія є нашим основним ворогом, і будь-яка слабинка української влади – це лише посилення позицій ворога і послаблення наших. І саме з цієї позиції треба приймати будь-які рішення і в парламенті, і в будь-яких інших владних кабінетах", - резюмував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua