Вадим Кривенко перевірив хід реконструкції скверу в Житомирі, роботи в якому виконуються за його сприяння
понеділок, 5 листопада 2018, 12:54

Народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Кривенко оглянув хід виконання робіт у сквері на розі вулиць Лятошинського та Героїв Небесної Сотні в Житомирі, на проведення яких за його сприяння з держбюджету було виділено 4 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі Житомирської обласної партійної організації.

"В межах своєї компетенції, як депутат Верховної Ради України я пролобіював, у гарному сенсі цього слова, виділення коштів із фонду соціально-економічного розвитку Державного бюджету України на Житомирщину, зокрема – Житомир, у розмірі 4 млн грн. У мене була зустріч із Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним, і ми спільно вирішили, що ці кошти можна вкласти у будівництво цього скверу. Позаяк влада змінюється, депутати приходять та йдуть, а цей сквер залишиться з житомирянами, я сподіваюсь, на довгі роки", – зазначив Вадим Кривенко.

Водночас народний депутат наголосив, що з огляду на державне фінансування робіт, сквер має залишитися виключно місцем відпочинку містян, а не площадкою під комерційні об’єкти.

"Житомир гідний того, аби мати такі гарні місця для відпочинку мешканців. Водночас, враховуючи те, що реалізація ідеї громадського простору відбувається без залучення фінансових ресурсів приватних інвесторів, в експлуатації скверу потрібно відійти від комерційної складової. Самі житомиряни мають вирішувати, що вони хочуть бачити у цьому сквері", – наголосив він.

Оглянувши хід реконструкції скверу, Вадим Кривенко зауважив, що наразі темпи виконання робіт потребують активізації. Відтак, депутат візьме на особистий контроль процес робіт та терміни їх виконання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua