Вадим Підберезняк домігся виділення державної субвенції на заміну вікон у сільській школі
четвер, 6 вересня 2018, 18:22

220 тисяч гривень з Державного бюджету зусиллями народного депутата фракції "Народний фронт" Вадима Підберезняка отримала загальноосвітня школа I-II ступенів села Іванівка Братського району Миколаївської області для заміни вікон.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Наразі роботи по встановленню енергоефективних вікон майже завершені. Народний депутат пересвідчився у цьому особисто, завітавши на шкільні урочистості з нагоди початку нового навчального року.

Вадим Підберезняк привітав педагогів, учнів і батьків з 1-м вересня та зазначив: "Оновлення Іванівської ЗОШ – яскравий приклад успіху, досягнутого завдяки нашим спільним зусиллям. Небайдужість керівництва школи, бажання берегти та розвивати рідний навчальний заклад допомогли вирішити це питання у максимально стислі строки. І я радий, що зміг посприяти у його вирішенні. Щиро бажаю учителям і учням успіхів та натхнення у Новій українській школі".

Цього ж дня народний депутат відвідав у Братську районне відділення  стаціонарного догляду для постійного або тимчасового  проживання самотніх людей похилого віку. Поспілкувався з колективом і підопічними, подарував інвалідний візок жінці, яка нещодавно перенесла інсульт, та надав закладу фінансову допомогу на придбання медичних товарів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua