Вадим Підберезняк домігся виділення субвенції на капремонт мостового переходу у смт Братське
середа, 16 серпня 2017, 10:37

Народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Підберезняк домігся виділення урядової субвенції на проведення капітального ремонту мостового переходу через р. Мертвовод у смт Братське.

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, розпорядженням Кабінету Міністрів за №484-р Братському району виділено кошти у розмірі 3 млн 538 тис. грн, що будуть спрямовані на капітальний ремонт «Червоного мосту».

Міст через річку Мертвовод було знищено в 1944 році та відбудовано на старому фундаменті у повоєнні роки. З того часу кілька разів ремонтувалася лише його проїжджа частина (дорожнє покриття). Щодня мостом рухається сільськогосподарський, вантажний, у тому числі й важковаговий, особистий транспорт, рейсові та шкільні автобуси тощо.

Вадим Підберезняк відвідав смт Братське, зустрівся з головою РДА Оленою Кузьміною та селищним головою Єгором Кравцем, оглянув об’єкт майбутнього капіталовкладення та запевнив, що триматиме під пильним контролем і тендерні процедури, які мають завершитись вже до 28-го серпня 2017 року - і ремонтні роботи, і, звісно, процес освоєння коштів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua